Ufó lövöldöző

Online játékok Sam repülője egy idegen bolygón lezuhant, és az ufók megtámadták, de ezt nem hagyhatja hogy élve elkapják, ezért az élete végéig lövő az ellenséget, és ha szerencséje van még el is tud szökni. Aki emlékszik a régi nintendos játékokra, azoknak a játék ismerős lehet a Gallactica, ez is egy olyan típusú. Fentről jönnek a szörnyek, és neked meg az Ufókat lentről kell kilőnöd. Minél több ufót lősz le, annál több erőt, tapasztalatot, és pénzt nyersz, és azokat le tudod vásárolni, és keményebb és jobb fegyvereket tudsz vásárolni. Több pálya is van, és még több nehézségi szint... Te hányadikra jutottál el? Mindenkinek ajánlom a lövöldözős játékot Sam-el! .. .... ... Sam az ufóterminátor :-)

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)