Zombis játékok: Zombi aprító

Online játékok A zombis játékok legújabb kiadásában ezt az érdekes zsukát kaptuk. Három manust a zombik a temetőbe üldöztek, és feléjük szállnak a zombi fejek, a mi feladatunk lesz, hogy ezt a három embert megvédjük a zombiktól. A zombis játék lényege, hogy a repülő zombikat felaprítsuk a késsel, vagy lelőjük a fegyverrel(fegyvert csak később kapunk, az elején egy késsel kezdjük). A gonosz zombi fejeket az egér balklikjével tudjuk felaprózni, és felvágni, ha rajta tartjuk az ujjunkat. A space billentyűvel tudjuk cserélni a fegyvereket. Próbáljátok ki ti is ez a nagyon izgalmas zombis játékot!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)