Kísértet kastély

Online játékok Ez egy Scooby Doo kijutós játékhoz hasonlítható. Scooby Doo már megint egy újabb kísértett kastélyba tévedt be és szokása szerint, halálra van rémülve. Meg is van minden oka rá, hiszen a kastélyban minden szellem csak arra vár, hogy megijessze! Azonban ha ügyes vagy és segítesz neki, akkor könnyebben is kijuthat. Az egér segítségével bezárhatod az ajtókat és az ablakokat, így egy darabig nem tudnak ráijeszteni a gonosz szellemek. Ez azonban nem elég. Minél több eszközt össze kell szedned, hogy a szellemeket több időre is távol tarthasd. Találd meg a módját, hogy Scooby ki tudjon jutni innen!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!

Alternative content

Get Adobe Flash player


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)