Scooby Doo és Bozont óriás szendvicse

Online játékok Mindenki tudja, hogy Scooby Doo és Bozont egy dolgot imádnak, azt pedig nagyon – a HASUKAT! Nem is érik be egy kisebb falattal – amíg egy óriás szendvicset el nem készítenek, neki sem látnak! Bozont számára egyedül, ez egy nehéz feladatnak bizonyul, ám te leszel Scooby-val, aki segít neki! Amíg Scooby tartja a tálcát, irányítsd úgy, hogy amíg Bozont a hozzávalókat hajigálja a hűtőből, szépen egymásra essenek, hogy a szendvics el ne dőljön. Scooby-t a nyilak segítségével tudod irányítani és próbáld úgy egyensúlyba hozni a tálcát, hogy jól tudjanak lakni! Minden szinten több emeletes szendvicset kell építened! Lakasd jól őket!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!

Alternative content

Get Adobe Flash player


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)