Scooby Doo baseball játék

Online játékok Scooby Doo most egy baseball ütőt ragadott meg és nem is akárkik az ellenfei a baseball pályán, hanem kalózok, múmiák és egy egyéb hasonló érdekes lények. Ha szereted a baseball-t akkor játssz most te is Scooby Doo-val! A játékszabályok egyszerűk. Egyet kell klikkelned ahhoz, hogy a zombi kalóz eldobja a labdát. Mozgasd úgy Scooby-t az egér segítségével, hogy megfelelő pozícióban álljon. Irányítsd úgy a célkeresztet, hogy eltaláld a labdát vele, mikor pedig közeledik, nyomj egy bal klikket és találd el! Ha sikerül teljesen feltöltened a képernyő bal alsó sarkában lévő csíkot, Scooby Doo hazafuthat! Különösen figyelj oda a tüzes labdákra!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!

Alternative content

Get Adobe Flash player


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)