Scooby Doo – tengeralatti kijutós játék

Online játékok Scooby Doo és barátja, Bozont ismét rossz vizekre eveztek. Amikor a legjobban megijedtek, azonban pont segítség jött! Az új barátjuk megpróbál segíteni nekik elmenekülni, de ehhez egy nehezebb utat választanak, mégpedig az óceán alatt. Ez azonban nem kevés veszéllyel jár! Az óceán mélyén cápák, medúzák és más élőlények is leselkednek. Cselezd ki őket a különböző eszközök segítségével, így eljuthatsz az elveszett víz alatti barlanghoz, ahol megtalálhatod, amit keresnek! Innentől már ketten maradtok Scooby-val, így még óvatosabbnak kell lenni. A szárazföldön hasonlóképp kell cselekedni – meg kell találni azokat az eszközöket, amik segítségével tovább lehet haladni a kijáratoknál! Jó kalandozást!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!

Alternative content

Get Adobe Flash player


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)