Űrkommandó kontra zombik

Online játékok Zombis játékok: az elit űrkommandó flottája egy ismeretlen bolygón hajtott végre kényszerleszállást. A csapat próbálja megoldani a problémát, de közben furcsa dolgok történnek: zombik érkeznek mindenhonnan! A te feladatod lesz, hogy feltartsd őket, amíg a csapatnak sikerül az űrhajót helyreállítani. Élj túl minél több támadást!
A játék irányítása:
Q, 1, 6 - fegyver választás
R - újratöltés
V, B, N - csapda elhelyezése
F - jet pack
E - terminál megnyitása
W, A, S, D, nyilak - mozgatás
SPACE - hajó javítása
P - szünet
Bal klikk - lövés
Az egér mozgatásával célzol.

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)