A birodalom építői 3D - !!Prémium játék!!

Online játékok Cedric királya a távoli Middleshirebe utazott, mivel ott egy új gyarmatot szeretne építeni, így megerősítve királyságát. Az első pár pályán meg kell tanulnod kezelni az embereket, és majd a későbbieknek majd azokat kell irányítanod.
A játékot mondhatnánk egy típusú építős és stratégiai játék keveredésének, de mégis olyan modern elemek vannak benne amik inkább a farmos játékokra jellemzőek.
A királyságot szépen lassan lehet csak építeni, így az első pár pályán még csak házakat kell építeni, és azokba embereket telepíteni, de a későbbiekben egy egész gyarmatot kell vezetned...
A játék nagyon kellemes 3d világot ad vissza a játékosnak, így igazán tudja élvezni az eltöltött órákat vele...
Sikerül Cedric királynak egy újabb paradicsomot építsen, ami olyan szép mint Trója, de abból az emberek olyan erősek mint az olimposz istenei?

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)