Epic war - stratégiai játék

Online játékok Epic War - ez a játék egy különleges világba visz el minket, ahol trollok, goblinok, sárkányok, angyalok ördögök és minden egyéb epikus karakter megtalálható. Az Epic War játék nagyon egyszerű, ám mégis izgalmas. 2 torony van - a jó hatalmak és a rossz hatalmak. A te feladatod az, hogy legyőzd a gonoszt. Ehhez termelned kell az egységeket, hogy eljussanak az ellenséges toronyhoz. Azonban ők sem a babérjaikon ülnek, hanem a te tornyodat próbálják lerombolni, éppen ezért a toronyból is szükséged lesz segítségére. Ha lenyomva tartod az A billentyűt a toronyból nyilakat lőnek, amelyek egy bizonyos szinten meg tudják fékezni az ellenséges egységeket és a FEL, LE nyilakkal irányítani is tudod, hogy hova lőjenek. Minden szint után a pontjaid alapján különböző fejlesztéseket is csinálhatsz, valamint új egységeket hozhatsz elő. Próbáld ki te is és győzd le a gonoszt! Az epicwar a legjobb nyilazós játék amit az interneten találhatsz!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!

Alternative content

Get Adobe Flash player


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)