Kaszkadőr futam 3D

Online játékok Kaszkadőr futam 3D - játékok
Legyél, te a világ legjobban kereső kaszkadőrje.. ehhez csak annyi dolgod van, hogy te csinálod a legbevállalósabb mutatványokat a kocsiddal.
Ahhoz hogy világhírű kaszkadőr legyél, az út nem lesz könnyű. A játékban be tudod állítani, hogy milyen kocsit választasz, majd azt a legmutatványosabban kell összetörd, és így pénzt fogsz kapni. Minél hírhedtebb kaszkadőr leszel, annál nehezebb pályákat fogsz kapni, de egyúttal annál nagyobb lesz a hírneved, illetve annál klasszabb verdákat vezethetsz. A mutatványokért pénzt kapsz, és további filmekben felkéréseket.
Amennyiben képes vagy látványos jeleneteket létrehozni kocsiddal, akkor te leszel a legjobb ebben a játékban.
A kocsidat fejleszteni tudod, vagy esetleg idővel ki is cserélheted, hisz minden csak a pénz kérdése, és aki jól keres ez annál nem gond.. Ugye ? :-)
Kaszkadőrös játékok, és 3d játékok.. csak neked csak MOST :)
A játék irányítása: egérrel, WASD billentyűvel, illetve z,x,c, (lövedék, turbó, és a bomba aktíválásához.)

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)