Ninja játékok : Amikor a sötétség eljön

Online játékok Ninja játékok : Amikor a sötétség eljön A játék irányítása a WASD, és a space billentyűvel történik. A legújabb ninjás játékok között ez, sőt több nemzetközi díjat is nyert, így biztos egy igazán érdekes játék elé nézhet mindenki. A játékban az alvilágot kell legyőzni, de ehhez el kell jutni egy olyan szintre, amikor a főhősöd nagyon erős lesz, és megvan a szükséges páncélja hozzá. Minél több pontot gyűjtesz össze, annál több pénzed is lesz, és ezekből tapasztalatot, kiegészítőket, és térképeket tudsz vásárolni. Várnak a ninják, hogy kiszabadítsd őket. Készen állsz rá? Ninja RPG játékok között 2011-ben ez nyerte el a fődíjat!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)