Zombis játékok - Shooter - 3D

Online játékok Ilyen játékban még soha nem volt részed! Ez a legfrisebb Zombie shooter, csúcs 3D grafikával.  Meg kell védened magad a zombi invázióktól, az elején csak egy pisztolyod van, de ahogy múlik az idő és nyírod  kifele a zombikat annál több lovettát gyűjtesz össze. A pénzt fegyverekre, pajzsokra, és egyéb speciális kellékekre tudod költeni. Zombis játékok ingyen csak neked! De vigyázz mert ha egyszer egy zombi rád mászik, akkor már véged. Olyan helyet kell válassz ahol biztonságban vagy. A headshotokért extra pontokat és pénzt kapsz. A végére olyan lesz az egész pálya ahol vagy mint egy zombi foci, mert a sok test között kell urgrálj össze-vissza. Ez a legklasszabb zombis játék ! Neked beadta ? Mondd el a véleményed a játékról az oldal alján! Sőt nyomj is egy Lájk-ot!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)