Bombázd a kalózokat!

Online játékok Bombás játékok, vagy a kalózos játékok közé is besorolhatjuk - a bombák itt életre kelnek, azonban nem sokáig, mert meg kell gyújtanod őket, hogy a kalózokat fel tudd robbantani! Minden pályán égő lángok vannak, amikkel meg tudod gyújtani a vicces kis bomba figurákat. A kalózt pedig úgy tudod felrobbantani, ha közel mész hozzá! Minden pályán más trükköt kell alkalmaznod, hogy tovább juss! Lesz ahol egy másik agyú golyót kell tovább lőnöd, lesz ahol tüskék által fogsz felrobbanni mellettük. Ha sürgősen el kell oltsd a lángot, keresd a csöpögő vizet! A nyilak segítségével mozogsz és SPACE-el ugrasz.

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)