A nagyi megvédi a falut - PRÉMIUM 3D játék

Online játékok A nagyi megvédi a falut - nagyis játékok
Ez a játék ötvözi a lövöldözős, stratégiai, RPG, és város védelmezős játékokat.
Történet: a nagyi pont az erdőben sétált mikor meglátta közeledni a gonosz hóembereket és szörnyeket, és tudta hogy a falut akarják leigázni, és ez Ő nem engedhette..
A nagyinak kell megvédnie a falut most már, több szint van, és minden szinten több ellenség jön, és nehezebb lesz velük végezni, de aki sokat próbálkozik biztos sikerül :-)
A nagyis játékok és a 3D játékok között is a legjobb... PRÉMIUM RPG JÁTÉK, máshol mindenhol fizetni kell érte, de oldalunkon ingyenes mindenki számára!
A játék irányítása: WASD billentyű a mozgás, P- a szünet, az egérrel pedig irányítod a nagyi lövését.

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)