Hazafutás Micimackóval

Micimackó és barátai egy napos nyári délután kikívánkoztak a sportpályára. Mindenki kedvencét a baseballt játsszák. Segíts Micimackónak minél több hazafutást ütni a megadott labdák számát maximálisan kihasználva. Fontos az időzítés, különben elvéted az ütést. Használd az egeret Micimackó helyzetének beállításához, majd kattints, hogy suhinthass az ütővel.

 

Próbáld ki a játékot -»

Dzsungel fesztivál

A majom hatalmas bulit szervezett a dzsungelben, de persze túl sokat vállalt magára. Segíts neki kiszolgálni a sok érkező vendéget. A menü gyümölcslé, de nem mindegy, hogy melyik gyümölcsből és mennyit. Figyelned kell az állatok kívánságaira és lehető legrövidebb időben belül teljesítened kell azokat, különben a partinak lőttek. Használd az egeret ehhez a játékhoz.

 

Próbáld ki a játékot -»

Majom-fogászat

Itt van ez a buta majom, aki össze-vissza rágcsál folyton mindenféle édességet. Hát persze, hogy megfájdul és elromlik a foga tőle. Ebben a játékban te vagy a fogorvosa, és ki kell húznod a rossz fogakat. A rossz fogakat szürkének látod majd, de csak egy pillanatra, ezért jól jegyezd meg a pozíciójukat, hogy ami után visszaváltozik az összes fog fehérre, tudd, hogy melyiket is kell kikapnod. Vigyázz, mert ha elvéted, a majom csúnyán megharap.

 

Próbáld ki a játékot -»

Gyűjtögetős

Nyakadon a tél, és nem halmoztál fel elég ennivalót a szűkös évszakra. Ebben a mókusos játékban, légy a kisállat segítségére a mogyorógyűjtésben, mielőtt beállna a hideg évszak. De jól vigyázz, útközben veszélyek leselkednek rád, ragadozó és egyéb állatok. Lőj rájuk a már összegyűjtött mogyoróiddal (szóköz billentyű), hogy megvédd magad. Célod: összegyűjteni minél több elemózsiát a megadott időkereten belül.

 

Próbáld ki a játékot -»

Farkaséhes nyuszi

Ki hitte volna, hogy egyszer megfordulnak a szerepek, és a nyúl kezében lesz a puska? Így történt, de a mi nyuszink nem állatokra lövöldöz, hanem gyümölcsökre, amik buborékokban hullanak alá az égből. Tudniillik éhes a kis nyúl, csupán a betevő falatját próbálja megszerezni. Segíts neki ebben. Ugrálhatsz a különböző szintek között, hogy a nyúl megtalálja a lehető legjobb célzó pozíciót. Használd a nyilakat és a szóköz billentyűt.

 

Próbáld ki a játékot -»

Szellemes futam!

Ebben a versenyzős játékban segítened kell Scooby-nak elmenekülni a szellemek elől. Mi is lehet jobb motivációs unszolás, mint a félelem, igaz? Nos, nagyon gyorsnak kell lenned, hogy a szellem ne érjen utol, és figyelned kell arra, hogy az akadályokat mindig ugord át, mert ha átesel rajtuk, sok időd vesztesz. Gyerünk, hisz itt az életedért futsz!

 

Próbáld ki a játékot -»

Kapj el, ha tudsz!

Segíts Mr. Bilknek végighajtani a városon olyan gyorsan, ahogy csak lehet. Kerüld ki az akadályokat, de szedd össze a bónusz tárgyakat. Elsőnek kell elérnek Phil bácsika farmjára, így lehetsz a győztes. Ha sikerül mindhárom futamban nyerned, akkor tied lesz a kupagyőzelem is. Ha már az ellenfeled mellé értél, vess be minden módszert, hogy kivond őt a forgalomból.

 

Próbáld ki a játékot -»

Tanyasi problémák

Nehéz egy farmer élete! Pláne, ha sok állatot tart. Segíts neki rendet rakni a farmon, mégpedig úgy, hogy egymás mellé teszed az azonos állatokat. Ha három vagy több azonos állat kerül egymás mellé, akkor azok eltűnnek. tüntess el minél többet a megadott játékidőn belül. A többszörös kombinációk, egyidejű eltüntetésék, több pontot érnek.

 

Próbáld ki a játékot -»

Macska a szamáron

Egy cica egy szamár hátán nem mindennapi látvány, az biztos. Ebben a játékban azonban egy ilyen cicának kell segítened minél több ételt összegyűjteni (halat, rákot). Ezt úgy tudod megtenni, ha a cica fel-felugrik a szamár hátáról az ennivalóért. De vigyázz, miközben a cica felugrik, ne mozdítsd ki alóla a szamarat, mert akkor lepottyan a földre, te pedig elveszítesz egy életet.

 

Próbáld ki a játékot -»

Ugráló kenguru

Biztosan te is tudod, hogy a kenguruk ugrással közlekednek. Nos, ebben a játékban az lesz a feladatod, hogy kijuttasd a kengurut a barlangból, mégpedig kőről kőre ugrálva. Minden egyes ugrásnak beállíthatod a szögét és az erősségét, erre szükséged is lesz, mert a kövek különböző távolságokra vannak egymástól. Ha a kenguru beleesik a vízbe, elvesztesz egy életet. Három próbálkozásod van.

 

Próbáld ki a játékot -»