Vámpírok étterme

Online játékok Halloween-i főzős játék!
Új étterem nyílt a városban, mégpedig Drakula étterme! Nem véletlen, hogy ide nem hétköznapi emberek járnak, hanem vámpírok - másképp valószínű, hogy belőlük lenne a vacsora. :-)
Most te leszel a sztár séf a Drakula éttermében! Szolgálj ki minél több éhes vámpírt, hússal, szemgolyóval, vér mártással és egyéb ínycsiklandó finomságokkal! Minél több rendelést sikerül felvegyél, annál több pontot kapsz! Ne várakoztasd túl sokáig a vámpírokat, mert idegesek lesznek és elmennek. Vigyázz, a húst soha ne égesd oda! Miután kész a kaja, húzd a megrendelt ételt a buborékra, amely mutatja, hogy mit ennének! Hajrá!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)