Válasszon remek Hegykő szállást!

Hegykő szállásHa közeledik a várva várt pihenés és a jól megérdemelt szabadság, és nem tudja, hol lenne a legjobb kipihenni a fárasztó hétköznapokat, akkor jó helyen jár. A Tornácos Ház ugyanis Hegykő szívében található, és kivételesen jó a szállás és a környezet szempontjából is.

 

Különböző szobákat foglalhat le, a standard kétágyastól az összenyitható szobákig. Így szeretnénk biztosítani a kikapcsolódást és pihenést a pároknak és a gyermekes családoknak egyaránt. Töltsön el egy kellemes órát a wellnes és spa részlegen, vagy próbálja ki a fitness termünket. Utána pedig a Tornácos Étterem finom falatokkal várja a kedves vendégeket.

A rendezvény- és programajánlónkat pedig folyamatosan frissítjük, hogy ne maradjon le semmiről! Nálunk egyszerre pihenhet és kikapcsolódhat. Foglaljon Ön is szobát nálunk, akár online is, néhány kattintással. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk a kikapcsolódásban. Keresse a Tornácos Ház ajánlatát és kedvezményeit az oldalunkon. Hegykő szállás most!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)