Hegykő szállás

Hegykő szállás

Ha szállást keres Hegykőn, Hegykő szállásai közül a Tornácos ház a legjobb! Várja a pihenni, üdülni vágyókat - 23 légkondicionált, egyedi szobát, 57 férőhelyet biztosít a vendégek számára. Igazi kikapcsolódási lehetőség nagyszerű környezetben. A szobák két és háromágyasak, de családi apartman és mozgáskorlátozottak számára kialakított szobával is rendelkezik a Tornácos ház.

 

A melléképületekben 10 + 4 db kényelmesen berendezett családias szoba található, 28 + 8 férőhellyel, ezek mind a főépület szomszédságában találhatóak, kiválóan alkalmasak családok, baráti társaságok részére. Hegykőn a Tornácos házban minden meg van ahhoz, hogy Ön .

Wellnesszel várjuk a pihenni vágyókat, akik a legfrissítőbb wellness-szolgáltatást kapják nálunk. Jöjjön Hegykőre, a Tornácos házba, és első kézből tapasztalja meg a wellness előnyeit, vendégeinket várjuk szeretettel ebbe a csodálatosan szép környezetbe.

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)