Gamper

Otthonunk kialakítását nem szoktuk a véletlenre bízni. Ha épp most küldöztünk új lakásba és bútorokra van szükségünk, akkor többnyire bútorokat rendelünk, egyedi méretekre szabva. A http://gamper.hu/ oldalon keresztül most Ön is minőségi bútorokra tehet szert, amit a saját elképzelései szerint készítünk el.

 

Persze, ha elfogadja tőlünk, tanácsokkal is ellátjuk, így bármilyen bútorról egyen is szó, maximálisan ki tudja majd használni a benne rejlő lehetőségeket. A tervezés során látványtervet készítünk, és csak azután állunk neki a gyártásnak, hogy Ön elégedett volt azzal, amit látott 3D-ben.

A gyártás után még nincs vége a szolgáltatásunknak, hiszen a bútort szétszerelt formában haza is szállítjuk és végül ott állítjuk össze és tesszük be a helyére. A Gamper Kft. évek óta dolgozik ezen a területen, a megannyi elégedett vásárló garancia is egyben a jó munkánkra, megbízhatóságunkra. Még több infó itt!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)