Kávézós játékok - Olasz Moccacino

Online játékok Kávézós játékok - Olasz Moccacino - Egy prémium játék, csak azért, hogy minél jobban szórakozzatok. A kávéfőzés mesterségének nagy ászai mind olaszok voltak, de most te válthatod le őket, méghozzá Amerikában. Egy kis sarki butikkal kezded, majd egy nagy országos hálózattá nőhet a céged, hogyha azt jól irányítod, és mindent jól csinálsz. A játékot a kaland, stratégiai beállítottságú embereknek ajánljuk, de ők több órán, akár napokon keresztül is jól eltudnának játszadozni vele. A Kávés játékoknak a lényege egyszerű, főzd meg te a legfinomabb kávét, így minden kliens hozzád fog menni, és neked adják a kemény suskákat. A játék menedzselésébe könnyen bele lehet tanulni, a napi teendőid között van például a készlet frissítése, a kávégépek vásárlása, bolt nyitása és zárása... na és még számtalan érdekes dolog.. de nem akarjuk elmondani mindet így előre :-)

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!

Alternative content

Get Adobe Flash player


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)