Golfos játékok : 3D Minigolf

Online játékok Golfos játékok : 3D Minigolf A Kongregate játékgyártó talán egyik legszebb játékát próbálhattuk ki... A minigolf játék egyszerűen, gyöngyörű, nagyon szép 3D-s érzetet kelt, szinte komolyan élvezen játszani a pályákon. A golfos játékok között szerintem ez lesz a leges legmenőbb, főleg hogy itt nagyon vizuálisra van tervezve a dolog.. Fontos megemlíteni, hogy nagyon sok pálya van, én például 3 óra után még mindig csak a játék negyedéig jutottam el, pedig a golfos játékokban igen jó vagyok : -) Minden pályán új animáció vár minket, a minigolf tényleg jól sikerült, a játék nagyon irányítható. Egyszóval a legjobb 3D-s minigolfos játék amit próbáltunk valaha. Ajánlom mindenkinek, a grafika egy nagy lájkot érdemel! Golfos játékok : 3D Minigolf - értékelése: 95% (5% vesztett a gagyi zenéje miatt.)

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)