Hupikék törpikék Brooklynban

Online játékok A Hupikék törpikék úgy döntöttek, hogy békés kis világukból, - ahol az erdőben laknak, gomba házakban - egy modernebb világba költöznek, mégpedig Brooklynba. Abban reménykedtek, hogy így nem kell majd Hókuszpóktól tartaniuk többet. Ez be is vált, azonban új problémák akadtak... Az eddig is folyton mérges Duli-Fuli úgy döntött, hogy nem akar többé "családtag" lenni és ezért fellázadt! Ebben te kell segíts neki és le kell lőnöd minél több törpöt, hogy Duli-Fuli élhessen a jövőben gengszter életet. A és D billentyűkkel mozogsz jobbra és balra, az egérrel pedig becélzod az áldozatot és bal klikkel lősz! Ne kegyelmezz senkinek!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)