Kétszemélyes játékok: Snooker játék

Online játékok A Snooker játékok sem maradhatnak el innen! A szabály: pontokat kell szerezni: egy piros golyó beütése 1 pontot jelent. Miután egy piros golyó bekerült a lyukba, választhatsz egy más színűt, amelyeknek különböző értékük van: sárga - 2 pont, barna - 3 pont, zöld - 4 pont, kék - 5 pont, rózsaszín - 6 pont, fekete - 7 pont. Ezután ismét egy pirossal kell betalálnod és így tovább. -4 pontot jelent, ha piros golyó helyett mást találsz el, vagy nem sikerül legalább megérintened egyet sem. Ezt ki is használhatod, úgy, hogy az ellenfelet olyan helyzetbe hozod, hogy ne tudjon piros golyót eltalálni (innen ered a játék neve is).  Légy te a következő Ronnie O Sullivan!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)