Necronator - Harc a királyságért

Online játékok Ez egy tipikus RTS játék, aki szerette például a Starcraftot, azoknak ez is nagyon fog tetszeni, a lényeg ugyan az, csak ez egy ókori történetben játszódik. A Necronátor csapatai visszatértek, hogy igázzanak le mindenkit, de ha sikerül időben csapatokat toboroznod akkor van esélyed a nyerésre! 6 különböző fajjal tudsz játszani, azokat folyamatosan tudod upgradelni, és erősíteni, annak érdekében hogy te legyél a legerősebb. Minden upgrade pénzbe kerül, de ha az ellenséget leigázod azért szép summákat kaphatsz, így abból az összegből bőven kéne fussa mindenre. Lehetőség van a játékot többen is játszani, egy online felületen, amihez csak egy regisztrált usert kell csinálj te is, és barátaid is. A játék irányítása: WASD billentyűk, a nyilakkal a kamerát állítod, P- szünet, Space- az embereket váltod, a - és + billentyű pedig a játékot lassítja, illetve gyorsítja.

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)