Prémium: 2 személyes játékok : Feltérképezetlen ég

Online játékok Ez egy prémium kétszemélyes online játék, ahol egyszerre többen tudjátok játszani. Egy lépegetős stratégiai játékhoz hasonlít, ahol mindenkinek adott ideje van a lépés megtételéhez.
A játékról: többen tudtok játszani, akár több tízen is egyszerre, a lényeg, hogy ugyan arra a pályára lépjetek fel!
A misszió: csak te éld túl! A játékot az egérrel tudod irányítani, a térképet pedig a wasd billentyűkkel.
Ellenséges repülőkkel kell felvenni a harcot, minél több pontot gyűjtesz össze, annál nagyobb Experience levelre lépsz fel, illetve annál erősebb lesz a repülőd is.

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)