Regisztrációs játékok: Városi ostrom

Online játékok Regisztrációs játékok: Városi ostrom - már csak a játék címe is érdekel ugye? Az ellenség már a dzsungel szélén jár, épp ezért építened kell magadnak egy nagy hadsereget amivel le tudod őket győzni. A játékot akár több órán keresztül is lehet játszani, mivel ahhoz, hogy harcba tudj menni fel kell fejleszd magad, fegyvereket kell vegyél, embereket toborozz, na és persze a felkelőkkel kell harcolni... Egy szó mint száz a játék a háború szellemében készült. Több misszió is különleges terepeken játszódik, például sztyeppén, alföldön, vízen, és mindig a helynek megfelelő taktikákat kell alkalmazni a siker érdekében. A regisztrációs játékok azért különlegesek mert több serveren is lehet játszani, így azok változatosak és nem unod meg őket, másrészt pedig ez egyúttal egy tipikus kétszemélyes játék is, hisz nem csak te játszhatsz, hanem egyszerre több barátod is. Ha a barátaiddal közös hadjáratot csináltok, akkor azt le is tudjátok kódolni, hogy senki ne zavarjon meg titeket. A játék irányítása a billentyűzet (WASD gombok), és az egér segítségével történik. Éljen éljen, megérkeztek hozzánk is a regisztrációs játékok!!

Ha tetszenek a játékot akkor nyomd meg a G+ -t!


Lájkold te is!

Játékok minden mennyiségben! A játékokhoz regisztrálni nem szükséges, így pár kattintás és máris játszhatod, ami neked tetszik, oldalunkon több mint 4658 online játék közül válogathatsz.
A játék tevékenysége egy olyan különleges folyamat ami gyerek szellemi készségeit fejleszti(lásd az erre szakosodott játék típust: készségfejlesztő játékok). A megnövekedett arousal level olyan helyzetbe hozza a gyerekeket a játék során, ahol egyrészt átél különböző érzéseket, eseményeket, majd ezeket lereagálja, és itt kezdődik az igazi dramaturgiai folyamat, az-az a "játék a játékban". Általában az online játékokban játékbárcákat lehet gyűjteni, majd ezeket a játékpénzeket pedig beválthatják a kandidátusok nyereménytárgyakká, vagy egyéb díjakká. Társas jelenségek megkövetelik az interakciót, így például a kétszemélyes játékok egy olyan különleges helyzetet teremt ahol ezen tettek útján beindul a társas gondolkodás forradalma, amit Kant is leírt Prolegomene tanulmányában.
A gyerekek mindig kapaszkodót keresnek, nagyrészt a legnépszerűbb szeretetpótlékok a Tv, a számítógépes online játékok, és az édesség. Oldalunk ezt a kapaszkodót próbálja nyújtani, így remélhetőleg a gyerekeknek könnyebb lesz a felnőtté válás a játékok által...

Az oldal támogatója a www.KaticaMatrica.hu webáruház.

Most lépsz be a Facebook felhasználóddal! Már csak pár pillanat... :-)